Het verduurzamen van een VVE-complex vergt een integraal plan, waarbij alle te doorlopen fases onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Een integraal proces

Werkzaamheden: Opname Energieadvies Subsidie Financiering Aanbesteding Begeleiding Nazorg

Buro DECIDE: Uw Partner in VVE Verduurzaming

Buro DECIDE staat klaar om Verenigingen van Eigenaren (VVE's) te begeleiden bij het verduurzamen van hun complexen. Het verduurzamen van een VVE-complex is een proces waarbij veel komt kijken. Met meer dan 1,2 miljoen woningen in VVE’s die achterlopen op het gebied van duurzaamheid, begrijpen wij de uitdagingen waarmee VVE-beheerders te maken hebben. Besluitvorming in deze opgaves kan complex zijn en wordt vaak vertraagd door verschillende factoren, waaronder inflatie, begrotingstekorten en een gebrek aan personeel.

Ons Integrale Stappenplan voor VVE Verduurzaming

Bij buro DECIDE begrijpen we de complexiteit van VVE-verduurzamingsprojecten. Daarom hebben we een allesomvattend stappenplan ontwikkeld dat VVE’s en beheerders volledig ontzorgt, van het initiëren van het project tot aan de nazorg. Onze unieke combinatie van Ingenieurs, Climate, en Tender stelt ons in staat om deze uitdagingen integraal aan te pakken en met enthousiasme op te lossen.

Verduurzamen is Investeren in Winst

Wist u dat de Rijksoverheid verschillende subsidiemogelijkheden heeft om VVE-complexen te verduurzamen? Daarnaast zijn er mogelijkheden voor financiering met aantrekkelijke rentetarieven, waardoor extra kosten mogelijk niet nodig zijn. De maandelijkse kosten voor rente en aflossing kunnen wellicht zelfs opwegen tegen de besparing op de energierekening. Tegelijkertijd stijgt de waarde van de woning en neemt het wooncomfort direct toe. Kortom, verduurzamen is pure winst.

VVE-complexen in Groningen

Buro DECIDE heeft een sterke aanwezigheid in Groningen en begrijpt de specifieke behoeften van VVE's in deze regio. Onze experts zijn lokaal betrokken en kunnen u helpen bij het optimaliseren van uw VVE-complex in Groningen.TUINBOUWSTRAAT 101

Volledig verduurzaamd appartementencomplex (A++) met in totaal 14 woonfuncties

Bekijk project

TUINBOUWSTRAAT 101

Kies voor Duurzaamheid met Buro DECIDE

Wilt u ook de duurzaamheid van uw VVE-complex verbeteren? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe buro DECIDE u kan helpen bij het verduurzamen van uw complex en het optimaliseren van de waarde van uw vastgoed.

Zie voor aanvullende informatie over het integrale proces onze informatiefolder:

Folder VVE verduurzamen

Verduurzamen is winst!

De Rijksoverheid heeft vele subsidiemogelijkheden beschikbaar gesteld voor het verduurzamen van VVE-complexen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om tegen zeer aantrekkelijke rentetarieven te financieren, waardoor een eventuele extra bijdrage niet nodig is. De maandelijkse kosten voor rente en aflossing wegen wellicht op tegen de besparing op de energierekening. Tegelijkertijd neemt de waarde van de woning en het wooncomfort per direct toe. Pure winst!

Ook uw VVE-complex verduurzamen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

    bg
    back to top