Buro DECIDE

Uitspraak {Dee-Zie-Dee}

DECIDE is een bouwkundig ingenieursbureau met een verscheidenheid aan expertises welke erop gericht zijn om de opdrachtgever op een duurzame en gedecideerde wijze te ontzorgen. De verschillende expertises kunnen op zichzelf ingeschakeld worden, maar juist de combinatie ervan zorgt voor de complete dienstverlening waar het buro voor staat.

Dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat is een vanzelfsprekendheid, maar wij gaan verder dan dat. Met louter het toepassen van de reeds geldende regels, is het bouwplan bij oplevering reeds achterhaald.

Om echt impact te maken en de gebouwde omgeving tevens voor de toekomst functioneel en comfortabel te behouden, dienen de normen van later geïntegreerd te worden in het huidige proces van ontwikkeling. Daarom zijn naast duurzaamheid ook klimaatadaptatie en natuurinclusiviteit vaste pijlers geworden in onze werkzaamheden.

Het Team

Jarno

Functie:

Bouwkundige (Ing.) / Directeur

Expertise:

Projectontwikkeling

Werkmotto:

Om het optimale uit elk project te halen, moet het vier dimensionaal beschouwd worden.

Jord

Functie:

Bouwkundige (Ing.) / Modelleur

Expertise:

Modelleren / Verbouw

Werkmotto:

Bouwkunde is logica, als je hierover beschikt kom je ver in ons vakgebied. Met trots beweeg ik mij door Stad om vervallen panden weer een nieuw leven te zien krijgen, mede door ons toedoen.

Thomas

Functie:

Bouwkundige / Modelleur

Expertise:

Veiligheidsaspecten

Werkmotto:

Bezig zijn met onderwerpen zoals oude gebouwen nieuw leven inblazen, veiligheid op de bouwplaats en duurzaamheid blijft intrigeren.

Robin

Functie:

Bouwkundige (Ing.) / Modelleur

Expertise:

Natuurinclusief bouwen

Werkmotto:

Als bouwkundige is een goed begin het halve werk, daarom is nauwkeuring werken en communicatie binnen projecten van groot belang. Gaandeweg is een passie ontstaan voor innovatie in dit vakgebied waarin natuur, dier en mens centraal staan.

Iris

Functie:

Stagiaire

Expertise:

Leergierig / enthousiast

Werkmotto:

Het creëren van een nieuwe indeling binnen de bestaande kaders is een uitdagende puzzel die ik graag oplos.

Jij?

Momenteel hebben wij geen vacatures, maar als jij denkt dat je een aanwinst voor het buro kunt zijn, is het altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Deciders

Dit zijn partijen waar we vaak mee samenwerken

bg
back to top