Het is de centrale rol die wij innemen om voor de opdrachtgever het eerste aanspreekpunt te zijn.

Engineering op maat

Werkzaamheden: Haalbaarheidsonderzoek Ontwerp Omgevingsvergunning Bouwvoorbereidingstekeningen Werkuitvoeringstekeningen Revisietekeningen Bouwkundige opname

Buro DECIDE: Uw Partner in Engineering

Buro DECIDE speelt een centrale rol in de engineering bij elk bouwproject, waarbij we het eerste aanspreekpunt zijn voor onze opdrachtgevers. Onze ingenieurs zijn experts in het vertalen van ontwerpen naar technische uitwerkingen en het uitvoeren van bouwkundige opnames. Of het nu gaat om het creëren van een vrijstaande nieuwbouwwoning in landelijk gebied, een grootschalige verbouwing in een dichtbebouwd gebied of binnenstedelijke ontwikkelingen, we pakken elk project met enthousiasme en expertise aan.

Specialisten in Complexe Bouwprojecten

Onze specialisatie ligt in binnenstedelijke ontwikkelingen, waarbij we te maken hebben met diverse aspecten die onlosmakelijk verbonden zijn aan het realiseren van bouwplannen. Naast het opstellen van tekeningen en documenten, nemen we een centrale rol in en coördineren we alle noodzakelijke werkzaamheden en adviseurs. Dit betekent dat we gedurende het gehele bouwproces het eerste aanspreekpunt zijn voor onze opdrachtgevers, waardoor ze vol vertrouwen hun projecten kunnen volgen.

Uw Bouwplannen, Onze Expertise

Heeft u plannen voor (ver)bouwprojecten? Bij buro DECIDE hebben we de kennis en ervaring om alle soorten tekeningen op maat te maken voor elke fase van het bouwproces. Van ontwerp tot detail, en van tuinplannen tot 3D BIM-modellen, we bieden flexibiliteit in onze werkwijze en streven naar de hoogste kwaliteit.

Onze Diensten

Buro DECIDE biedt uitgebreide diensten, waaronder haalbaarheidsonderzoeken, ontwerp, omgevingsvergunningen, bouwvoorbereidingstekeningen, werkuitvoeringstekeningen, revisietekeningen en bouwkundige opnames. Wij nemen graag de complexiteit van uw bouwproject uit handen en zorgen voor professioneel en deskundig advies.

WILLEMSKADE 22

Het samenkomen van oud en nieuw in optima forma

Bekijk project

WILLEMSKADE 22

Kies voor Succes met buro DECIDE

Als u op zoek bent naar een partner voor uw projecten en (ver)bouwplannen, kies dan voor buro DECIDE. Wij zijn klaar om uw visie om te zetten in realiteit en u te ondersteunen bij elk aspect van het bouwproces.

Heeft u ook (ver)bouwplannen?

We hebben de kennis en ervaring om alle soorten tekeningen in elke fase van het bouwproces te kunnen realiseren. Van ontwerp tot detail en van tuinplan tot 3D BIM-model. Flexibiliteit in de werkwijze is daarbij een vanzelfsprekendheid.

(Ver)bouwplannen of toch eerst advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op
    bg
    back to top