Herbestemmen monument

Bij buro DECIDE staan we klaar om de uitdagingen van het herbestemmen van monumenten aan te gaan. Met onze expertise en toewijding aan het behoud van erfgoed, bieden we innovatieve oplossingen voor het nieuw leven inblazen van historische gebouwen. Als bouwkundig ingenieursbureau begrijpen we de complexiteit van het herbestemmingsproces en streven we ernaar om samen met onze klanten en belanghebbenden duurzame en waardevolle transformaties te realiseren. Met buro DECIDE aan uw zijde kunt u rekenen op deskundig advies en doelgerichte strategieën om monumenten te behouden en te laten floreren voor toekomstige generaties.

Onze diensten

· Haalbaarheidsonderzoek: Naast een historische verkenning en archiefonderzoek, doen we onderzoek naar de mogelijkheden in het Omgevingsplan (voorheen bestemmingsplan). Na een grondige analyse van deze onderzoeken stellen we een voorlopig bouwplan op. Op basis hiervan kan een investeringsbegroting worden opgesteld.
· Coördinatie: In een vroeg stadium worden alle benodigde disciplines bepaald en wordt een projectteam samengesteld. We contracteren en coördineren alle partners van dit projectteam, zoals een brandadviseur, een ecoloog, enz. Wij behouden de centrale rol.
· Tekenwerk: Al het voorkomende tekenwerk in alle fases uit het proces worden uitgevoerd in de meest recente bouwkundige software. Zoals wij de centrale rol voeren binnen het projectteam met specialisten, zo is ons 3D uitgewerkte model de basis voor alle disciplines.
· Bouwbegeleiding: Tijdens de realisatie van het bouwplan wordt er bouwbegeleiding uitgevoerd. Controle op kwaliteit, veiligheid, energiezuinigheid, budget en planning staat daarbij centraal.

Waarom kiezen voor buro DECIDE?

De jarenlange ervaring met het herbestemmen van monumenten heeft van ons bureau een geoliede machine gemaakt. Met een sterk netwerk aan professionals en goede contacten met gemeentelijke instanties worden de risico’s tot een minimum beperkt en ligt de weg open voor een optimaal resultaat.

Neem vandaag nog contact op

Klaar om uw monument te gaan herbestemmen? Neem vandaag nog contact met ons op. In een geheel vrijblijvend gesprek kunnen we uw planvoornemen nog eens rustig doornemen en bespreken wat wij eventueel voor u kunnen betekenen.

Bekijk ook: Binnenstedelijke Projectontwikkeling

WILLEMSKADE 22

Het samenkomen van oud en nieuw in optima forma

Bekijk project

WILLEMSKADE 22

Monument herbestemmen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

    bg
    back to top