Copyright © 2016: Erikzen en Arjan Kremer. All Rights Reserved.

Projecten

Kerklaan

Aan het einde van de populaire Kerklaan staat dit in 1896 gebouwde 4-laagse pand, waarvan de bovenste 3 lagen in gebruik waren als studentenpand en de begane grond als garage.

Nieuwe Boteringestraat

Een verzameling aan gebouwen daterend uit 1920, reeds in gebruik als beleggingsvastgoed waar nog veel ontwikkelpotentie in zat.

Noorderbinnensingel

Een verzameling aan gebouwen daterend uit 1920, reeds in gebruik als beleggingsvastgoed waar nog veel ontwikkelpotentie in zat.

Aquamarijnstraat

Deze uit 1910 daterende school met aangebouwde directeurswoning werd
als laatste gebruikt als atelier voor beeldhouwkunst

Haddingestraat

Fraai voorbeeld van het optimaliseren van bestaand beleggingsvastgoed.

Dit uit 1920 daterende kamerverhuurpand is volledig gestript, maximaal maar architectonisch uitgebouwd en voorzien van 4 ruime hoogwaardig afgewerkte appartementen in hartje centrum.

Wipstraat

De helft van het in 1911 gebouwde pand voor de Groninger Courant is van top tot teen grondig gerenoveerd. Met op elke laag een luxe appartement met privé buitenruimte en hoogwaardige afwerking is er een fraai contrast ontstaan tussen de meer dan 100 jaar oude buitenkant en de geheel gemoderniseerde binnenkant.

Tuinbouwstraat

De voormalig garage West-End aan de Tuinbouwstraat te Groningen met 2 bestaande bovenwoningen wordt getransformeerd tot 14 appartementen variërend van 35 tot 90m2.
Naast de 2 bovenwoningen is op het dak na het casco grotendeels behouden gebleven.

PLAZA MANTEQUILLA-buro_decide

Plaza Mantequilla

De voormalige dansschool heeft een lange geschiedenis. Oorspronkelijk is het gebouwd als kerk, een vrijstaand gebouw aan het toen nog niet gedempte Boterdiep, net buiten de stadsgrachten. Door de jaren heen heeft het gebouw onder andere dienst gedaan voor het Leger des Heils en voor de Brezan, voordat het getransformeerd werd tot een dansschool.

Burodecide | Hofstraat

Hofstraat

De gebruiker van een kantoor in de binnenstad koos voor een andere locatie.

Het vrijgekomen complex, wat bestond uit een samenvoeging van diverse panden, benodigde een nieuwe functie.

Burodecide | van Sijstenstraat

Van Sijsenstraat

Dit pand aan de rand van de wijk Oosterpoort was in gebruik als bedrijfsruimte (meubelstoffeerderij). De aanwezige industriële sfeer diende als basis concept voor de transformatie.

Nieuwbouwwoning Tersluis Meerstad

Op één van de mooiste kavels van het plan Tersluis in Meerstad wordt binnenkort deze nieuwbouw woning met ca. 130m2 woonoppervlakte en ca. 35m2 overige inpandige oppervlakte gerealiseerd.

Realisatie kantoor

In de Schildersbuurt in Groningen heeft dit herenhuis uit 1910 een nieuwe invulling
gekregen.

Op de begane grond en 1e verdieping is kantoorruimte gerealiseerd ter grootte
van ca. 150m2.

Renovatie woning

Dit gedateerde herenhuis heeft een complete renovatie ondergaan en huisvest na een grondige verbouwing twee moderne appartementen.

Burodecide | Herontwikkeling parkeergarage

Herontwikkeling parkeergarage

Uniek, maar vervallen is deze parkeergarage in het centrum. Voor de herontwikkeling van dit binnenstedelijk gebied is het van essentieel belang, maar tegelijkertijd een kans om een bijzondere toevoeging te geven aan de omgeving.